Over Waterontharding Winkel

Water ontharden is waar Waterontharding Winkel goed in is; al meer dan 15 jaar!

Ik ben Edwin Winkel van Waterontharding Winkel. Al meer dan 15 jaar houd ik mij bezig met het geven van advies op het gebied van waterontharding. Dat doe ik vanuit mijn woonplaats Hoogeveen en werk daarbij voornamelijk lokaal en regionaal. 

Ik kan er eerlijk over zijn: op het gebied van waterontharders wordt veel verteld en is er veel te koop! Ik snap als geen ander dat het daarom lastig kan zijn een passende keuze te maken.

Daarom kom ik graag bij je thuis om te horen wat je wensen zijn. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden met betrekking tot het plaatsen van de waterontharder. Deze mogelijkheden zijn afhankelijk van de ruimte om te plaatsen, het waterverbruik en jouw wensen en verwachtingen. Maar geen zorg, samen komen we altijd tot de best passende oplossing!

Je ontvangt van mij een offerte: zo weet je precies wat de kosten zijn. Wanneer je besluit om tot aankoop over te gaan, zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt; van het moment van installeren tot en met het gebruik. Want ook dat hoort bij het geven van een goed advies!

Wat voor mij voorop staat is dat ik altijd een kwaliteitsproduct verkoop! Jouw tevredenheid is voor mij van groot belang. Ook op langere termijn! Daarom verzorg ik ook graag de plaatsing van de waterontharder. Maar als je dit liever zelf doet, help ik je graag op weg.

Waterontharding Winkel staat voor persoonlijk contact. Ik werk lokaal, geef degelijk advies en maak duidelijke afspraken. Waterontharding Winkel staat voor kwaliteit. En dat al meer dan 15 jaar!

Over Waterontharding Winkel

wij lossen het kalkprobleem op!

De kernwaardes van Waterontharding Winkel

Persoonlijk

Als je overweegt een waterontharder aan te schaffen, dan heb je mogelijk veel vragen. Wat is er dan prettiger om die persoonlijk beantwoord te krijgen in een gesprek? Ik kom graag bij je langs!

Duidelijke afspraken

Op basis van ons gesprek kan ik je informeren over de totale kosten (inclusief installatie). Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wanneer je tot aanschaf overgaat , dan bespreek ik graag een datum met je om de waterontharder te plaatsen.

Kwaliteit

Alle waterontharders van Waterontharding Winkel zijn van hoogwaardige kwaliteit; je kunt er jaren mee vooruit! De prijs/kwaliteitverhouding is perfect!

Overweeg je een waterontharder aan te schaffen? Dan heb je wellicht vragen. Wat is er dan prettiger om die persoonlijk beantwoord te krijgen in een gesprek? Ik kom graag bij je langs om je vragen te beantwoorden en je goed te informeren en adviseren.

Door het luisteren naar je wensen en het bespreken van de mogelijkheden kan ik je een goed advies geven: wat past er het beste in jouw situatie? Hierbij kijken we bijvoorbeeld ook samen naar de juiste plek voor de waterontharder in het huis.

Op basis van dit gesprek kan ik aangeven wat de totale kosten zijn (inclusief installatie). Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wanneer je tot aanschaf over gaat, dan bespreek ik graag een datum om de waterontharder te plaatsen.

Mocht u nog wat bedenktijd nodig hebben, dan laten wij u hierin ook vrij. Het gaat tenslotte om een aankoop waar u veel plezier van mag hebben!

Alle waterontharders van Waterontharding Winkel zijn van hoogwaardige kwaliteit; je kunt er jaren mee vooruit. Uiteraard kijk ik naar de ontharder die het beste aansluit op jouw situatie, wensen en verwachtingen. 

Wat mensen zeggen over Waterontharding Winkel

En? Wil jij ook een Waterontharder?

Ben je benieuwd naar de prijzen? Wil je weten welke waterontharder het beste bij jouw huishouden past?  Vul dan onze keuzetest in en ontvang een offerte op maat. 

Over Waterontharding Winkel

7 t/m 28 augustus (week 32, 33 en 34) zijn wij met vakantie!

Hierdoor kan het langer duren voordat uw vragen beantwoord worden.
Vanaf week 35 staan wij weer voor u klaar!

Hallo, kan ik je helpen?