Nieuwe badkamer installeren

Nieuwe badkamer installeren
Inhoudsopgave
Bent u plannen aan het maken om een nieuwe badkamer te installeren? Dan moet u heel wat keuzes maken. Uiteraard is het heel belangrijk om uw badkamer jarenlang mooi te houden. Hierom is het belangrijk om kalkaanslag geen kans te geven.

Onderhoudsgemak

Loop een badkamerzaak binnen, en er is voor ieder wat wils. Toch is het belangrijk om te kijken naar functionaliteit, design én onderhoudsgemak. Als u uw badkamer netjes, mooi en schoon wilt houden, is regelmatig onderhoud van groot belang. Let daarom bijvoorbeeld op de kleur van de tegels, en dat er niet teveel kleine hoekjes in de badkamer aanwezig zijn.

Kalkaanslag

Iedereen krijgt te maken met kalkaanslag in de badkamer. Hoe harder het water in de regio van waar u woont, hoe meer last u zult hebben van kalkaanslag. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw badkamer er snel minder mooi uit ziet, het kan er ook voor zorgen dat leidingen verstopt raken.

Waterontharder

De oplossing tegen kalkaanslag: een waterontharder. Een waterontharder zorgt ervoor dat het water zacht wordt, door kalk uit het water te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat u veel minder kalkaanslag zult hebben. Dit scheelt schoonmaken, maar ook onderhoud!

Vond je dit artikel leuk?
Artikel delen op Facebook
Artikel delen op LinkedIn
Artikel delen op WhatsApp
Bereken je prijs

Benieuwd naar welke waterontharder het beste past bij jouw huishouden? Bereken het snel met de handige tool op onze website.

7 t/m 28 augustus (week 32, 33 en 34) zijn wij met vakantie!

Hierdoor kan het langer duren voordat uw vragen beantwoord worden.
Vanaf week 35 staan wij weer voor u klaar!

Hallo, kan ik je helpen?