Edwin Winkel’s Passie voor Waterontharding

Edwin Winkel Waterontharding Winkel
Inhoudsopgave

‘’Toen kreeg mijn vader het druk met andere werkzaamheden en  zei hij van: Ik ga met de waterontharders stoppen want Ik heb er geen tijd meer voor. Hij vroeg toen aan mij; wil jij dat doen? Toen dacht ik van, oh, dat lijkt me best wel leuk.’’

Al meer dan 15 jaar houd Edwin Winkel van Waterontharding Winkel zich bezig met het geven van advies op het gebied van waterontharding. De passie van Edwin is voortgekomen vanuit het idee om waterkwaliteit te verbeteren en klanten te voorzien van de beste oplossingen.

Begonnen als medewerker bij zijn vaders bedrijf, kwam hij in aanraking met wateronthardingsapparatuur. Wat begon als een uitbreiding van de werkzaamheden binnen het bedrijf, ging Edwin verder als ondernemer met een eigen bedrijf in de waterontharding.

Edwin verteld dat niet alle waterontharders gelijk zijn. Hij ontdekte al snel dat niet alle apparaten even effectief waren in het verwijderen van kalk uit water. Met de kennis van de technologie en een sterke focus op kwaliteit, besloot hij om alleen de beste waterontharder aan te bieden aan zijn klanten.

Zelfstandig ondernemer

Als zelfstandig ondernemer onderhoudt Edwin regelmatig contact met andere leveranciers van waterontharders. Soms ontvangt hij een telefoontje van iemand uit bijvoorbeeld Zeeland; door gebruik te maken van zijn netwerk kan hij deze potentiële klant helpen door hen door te verwijzen naar een betrouwbare leverancier in hun regio.

Over Waterontharding Winkel

Edwin hecht ook veel waarde aan efficiënt werken, wat hem in staat stelt om snel en effectief in te spelen op de behoeften van zijn klanten. Hoewel hij enkele vaste klanten heeft die wat verder weg wonen, probeert hij deze afspraken zoveel mogelijk op één dag te plannen, vooral als het gaat om onderhoudsbezoeken.

Hij waardeert de flexibiliteit om zijn eigen weg te gaan, om zijn eigen beslissingen te nemen en zijn bedrijf te leiden zoals hij dat wil. Deze vrijheid stelt hem in staat om zijn werk op zijn eigen manier te benaderen en zijn passie voor het vak te behouden. Zo kan Edwin zijn passie ook uitstralen naar de klant.

Klantverbinding en Persoonlijke betrokkenheid

Het contact met klanten, het luisteren naar hun behoeften, het adviseren en vervolgens zien hoe zijn oplossingen hun problemen oplossen, geeft Edwin een gevoel van voldoening en de motivatie om door te gaan om ook anderen te helpen.

“Voor mij gaat het niet alleen om het verkopen van waterontharders; het is een kwestie van mensen helpen.”

Voor Edwin is het niet alleen een kwestie van het verkopen van waterontharders; het is een kwestie van mensen helpen. Het gaat om het leveren van oplossingen die het leven van zijn klanten beter maken. Verder neemt hij graag de tijd om de behoeften van zijn klanten te begrijpen en hen te voorzien van op maat gemaakte oplossingen die passen bij hun specifieke situatie. Door het leveren van hoogwaardige producten en uitstekende service heeft hij langdurige relaties opgebouwd met zijn klanten.

Vond je dit artikel leuk?
Artikel delen op Facebook
Artikel delen op LinkedIn
Artikel delen op WhatsApp
Bereken je prijs

Benieuwd naar welke waterontharder het beste past bij jouw huishouden? Bereken het snel met de handige tool op onze website.

7 t/m 28 augustus (week 32, 33 en 34) zijn wij met vakantie!

Hierdoor kan het langer duren voordat uw vragen beantwoord worden.
Vanaf week 35 staan wij weer voor u klaar!

Hallo, kan ik je helpen?